Menu Premium

PC-release van The Division bevestigd door Ubisoft

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we terugblikken naar de E3 2013 in het zonnige Los Angeles was er één partij die hoge ogen gooide bij het gamend publiek: Ubisoft. Net zoals in 2012 pronkten zij met toffe titels, waaronder Watch Dogs. Deze game werd vorig jaar voor het eerst getoond en blies ook dit jaar bijna iedereen van z’n stoel. Toch was dat niet dé game van de beurs voor alle gamers, want ook Tom Clancy’s The Division vergaarde veel fans op de E3. We wisten al dat deze game voor de Xbox One en PlayStation 4 zou uitkomen en nu is dan eindelijk de PC-release van The Division bevestigd door Ubisoft.

Stiekem was het al te verwachten, want er werd al door Ubisoft gevraagd aan de PC-gamers of zij ook graag in 2014 met Tom Clancy’s The Division aan de slag willen. De reactie vanuit de community was dan ook dat ze dat heel graag willen en er werd dan ook een petitie gehouden om de ontwikkelaar zover te krijgen om een PC-versie van de game te maken. In theorie zou dat niet heel moeilijk moeten zijn, want zoals je waarschijnlijk al weet als je al het next-gen nieuws op de voet gevolgd hebt, zijn de PlayStation 4 en Xbox One qua hardware helemaal niet zo verschillende van de hedendaagse PC. De onderdelen van beide consoles zijn praktisch gezien PC-onderdelen, waardoor het overzetten van een game een eitje zou moeten zijn.

Het had het puntje op de i geweest als we dan ook gelijk een releasedatum te horen hadden gekregen, maar dat laat nog even op zich wachten. De online multiplayer third-person shooter met roleplaying-elementen laat nog even op zich wachten, want Tom Clancy’s The Division staat gepland voor het vierde kwartaal van 2014.

PC-release van The Division bevestigd door Ubisoft

PC-release van The Division bevestigd door Ubisoft

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch