Menu Premium

Datum voor aankomende Xbox Games Showcase bekendgemaakt

Alex 30/04/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Xbox-liefhebbers – en gamers in het algemeen – kunnen uitkijken naar een nieuwe Xbox Games Showcase. Dé plek voor Xbox-bezitters om te zien wat er binnenkort allemaal op hun geliefde console te spelen zal zijn. Via het voormalige Twitter wist het Amerikaanse bedrijf de datum te vermelden van deze online presentatie.

Xbox Games Showcase 2024

De Xbox Games Showcase van 2024 zal worden uitgezonden op zondag 9 juni om 19:00u Nederlandse tijd. Dit zal gebeuren op de bekende platformen zoals YouTube, Facebook en Twitch. Welke games er getoond gaan worden is uiteraard nog niet bekendgemaakt. Wel zal het de eerste presentatie zijn waarin Xbox Game Studios, Bethesda, Activision, Blizzard en een aantal third-party ontwikkelaars hun toekomstige projecten uit de spreekwoordelijke doeken gaan doen.

Een nieuwe Call of Duty?

Aan het einde van deze zogeheten Xbox Games Showcase zal aansluitend een presentatie zijn van een nog onbekende game. Volgens de laatste geruchten zal dit gaan om een nieuw deel uit de Call of Duty-reeks. Volgens Xbox is het “the next instalment of a beloved franchise”. Wat hoop jij te zien tijdens deze presentaties? En welke game zal er na deze presentatie worden getoond? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch