Menu Premium

Terminator: Resistance aangekondigd door Reef Entertainment

Alex 20/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf 31 oktober aanstaande kunnen we allemaal weer richting de bioscoop. Dan zal namelijk Terminator: Dark Fate in première gaan. De franchise is na het verschijnen van T2: Judgement Day (1991) weer terug in de handen van geestelijk vader James Cameron, maar ondanks dat is iedereen nog een beetje sceptisch. De marketing voor deze film is in ieder geval al goed op gang. Met cameos in het reeds verschenen Gears 5 en in Mortal Kombat 11, krijgt de aankomende Terminator-film genoeg aandacht. Als kers op de spreekwoordelijke taart komt er nu een heuse Terminator-game; Terminator: Resistance en deze moet eind dit jaar al te spelen zijn op zowel de PlayStation 4, Xbox One als de PC.

Join the Resistance

Terminator: Resistance moet een first-person shooter worden wat zich afspeelt in de toekomst. Het verhaal begint in 2028; 31 jaar na de het alom gevreesde Judgement Day. Jij als speler kruipt in de huid van de protagonist Jacob Rivers. Los Angeles ligt in puin en Skynet zwaait er de scepter. Het is aan jou om een eind te maken aan Skynet. Resistance zal een singleplayer avontuur moeten gaan worden, met naast de hoofdmissies ook de nodige side quests. Het zal mogelijk zijn om jouw character te levelen en materiaal te verzamelen om zo dingen te kunnen craften.

Is er hoop?

Terminator: Resistance wordt gemaakt door de Poolse studio Teyon en uitgegeven door Reef Entertainment. Beide partijen zijn niet geheel onbekend met het uitbrengen van games die gebaseerd zijn op bekende filmfranchises. In 2014 kwamen zij nog met een game waar John Rambo de hoofdrol speelt in Rambo: The Video Game. Deze werd echter niet heel goed ontvangen. Het is afwachten of zij de Terminator-reeks wel eer aan gaan doen. Wat denk jij? Ga jij deze shooter een kans geven? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch