Menu Premium
Loading...

Gears 5 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

12/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gears 5! De eerste grote knaller van het najaar is daar. Veel mensen op de redactie hadden interesse in de game, maar Skate en JJ krijgen de eer om Gears 5  in twee items te reviewen. Waarvan dit de korte variant is. In negen minuten gaan Skate en JJ je vertellen wat ze vet en heel wat minder vet vonden aan de game en of het de moeite waard is om de volle pond te betalen.

Het meest uitgebreide verhaal tot nu toe

Dat beweert The Coalition, de ontwikkelaar van Gears 5, in ieder geval. In de game speel je met Kait Diaz, JD Fenix, Del Walker en Marcus Fenix. Zij zijn ‘Bound by Blood’, zoals dat dan zo mooi heet. Het verhaal focust zich op twee dingen. Terwijl de vier proberen The Swarm te verslaan, verzwijgt Kait een paar dingen over haar verleden. Ook wil ze niks vertellen over haar halsketting, terwijl ze wel het gevoel heeft dat ze dit moet vertellen. Dit zorgt allemaal voor afleiding en frictie. We gaan hier natuurlijk niet zitten spoilen wat er verder gebeurt, want daar mag je zelf achter gaan komen.

Gears 5 singleplayer, co-op en multiplayer

Naast de singleplayer is er natuurlijk ook multiplayer. EIn de game zijn onder meer Sarah Conner (van Terminator Dark Fate) en Dave Bautista (van onder meer Guardians of the Galaxy) speelbaar. Hoe vet is dat! Er zijn vijf game modes speelbaar in multiplayer (Escalation, Escape, Guardian, Horde en King of the Hill) en de singleplayer campaign is ook te ervaren met drie spelers. Co-op dus. Genoeg content, zeker aangezien de game de komende tijd natuurlijk wordt aangevuld met DLC en meer content/updates. Het raamwerk en de content is er, maar is de game zelf ook goed?

Wat vindt jij van Gears 5? Heb jij zin om op basis van de vertoonde beelden deze game te spelen? Heb je de vorige vier games ook gespeeld? Wat ga je in de game het meest spelen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch