Menu Premium
Loading...

Mortal Kombat 11 Review: “Ik ga dit de komende tijd blijven spelen”

26/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam, klap en hak: Mortal Kombat is terug! Ben jij er klaar voor om hoofden van nekken te verwijderen of ledematen los te maken van de torso? Emiel en Skate zijn het zeker. Zij hebben velen potjes weggespeeld en hebben daarbij de verschillende modes van de game gespeeld. Kom dus hier en bekijk de Mortal Kombat 11 review!

Het is tijd om te knokken!

Had je Emiel enkele jaren geleden gevraagd of Mortal Kombat 11 uit zou komen dan had hij gezegd: mooi niet. Maar het is dan eindelijk wel zo, Mortal Kombat 11 is uit! Het is de nieuwste en meest gewelddadige versie van de game. Er zitten lange cutscenes in de game en Skate vind dat wel prima. Het is cheesy, het is Hollywood en popcorn volgens hem. Naast de storymodus zijn er nog allerlei andere modus. Er is veel content te vinden in de game en het speelt ook nog eens lekker! Het is wel een stukje trager dan Street Fighter, dat dan weer wel.

Skate moest even inkomen

Het duurde even voordat Skate in de game zat, qua timing dan bijvoorbeeld. Maar na even spelen had hij het natuurlijk onder de knie. Het online gedeelte van de game vond hij dan weer wel moeilijk. Hier werd hij flink in elkaar geslagen. Hij likt de wonden er nog steeds van. Maar dat is niet erg, als de online lat te hoog ligt kun je gewoon offline spelen in Mortal Kombat 11. Want de game bied genoeg offline! De verhaallijn bijvoorbeeld, die bouwt op naar een climax en is lekker te volgen. Ook heb je de towers waarbij je per verdieping vijanden kunt verslaan.

Ga jij de game spelen? En waarom vind je deze game gruwelijk vet of belachelijk kut? Laat het ons weten in de comments! En stel daar ook al je vragen over de game. Wil je meer weten over de game? Check dan onze premium discussie!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch