Menu Premium

Super Mario Run komt op 23 maart naar Android

Jeroen Wiersma 20/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Donderdag is het zo ver! Maak ruimte in je agenda om een stukje te rennen samen met je favoriete besnorde loodgieter, want Super Mario Run komt op 23 maart naar Android.

Daarmee houdt Nintendo zich aan de belofte gemaakt in januari, toen het bedrijf aangaf dat Super Mario Run in maart naar de Android devices zou komen. De game hanteert hetzelfde verdienmodel als de iOS-versie. Dit betekent dat een paar levels gratis te spelen zijn en dat, wanneer je de game lekker weg vindt spelen en je naar meer snakt, je de rest van de game met een eenmalig bedrag kunt unlocken. Super Mario Run wordt donderdag meteen uitgebracht met de 2.0.0 update. Wat deze update precies inhoudt en met zich mee brengt is nog niet bekend. Wil je donderdag zo snel mogelijk aan de slag, dan kun je je pre-registeren, zodat je direct wanneer Super Marion Run live gaat een melding krijgt.

Super Mario run kwam op 15 december uit voor de iPhone en iPad en was een behoorlijk succes op de devices van Apple. De laatste officiële cijfers stammen uit januari en toen was de game 78 miljoen keer gedownload. Meer dan vijf procent daarvan heeft de volledige game unlocked, wat voor de mobiele industrie een hoog percentage is. Wordt Super Mario Run op de Android ook zo’n succes?

Bron: Gamespot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch