Menu Premium

Je kunt je Android-telefoon je een notificatie laten sturen als Super Mario Run voor Android live gaat

Karim Shehata 03/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Super Mario Run lag net op tijd voor de Kerst in de virtuele Apple-winkel en daar maakte mensen gebruik van. Alhoewel er geluiden zijn dat de game meer geld had mogen opleveren, is de eerste mobiele Mario-game wel meer dan 50 miljoen keer gedownload. Nu de game op iOS z’n momentum begint te verliezen, lijkt het erop dat de game snel naar Android-telefoons gaat komen. Je kunt je vanaf nu namelijk pre-registreren voor Super Mario Run voor Android.

Dit is vergelijkbaar met hoe dit op iOS ging. Je gaat naar de Play Store-pagina van Super Mario Run. Waar je normaal gesproken het knopje ‘Downloaden’ of ‘Kopen’ ziet, kun je via die knop er nu voor zorgen dat de Play Store je een notificatie stuurt wanneer de game live gaat, zodat jij als één van de eersten aan de slag kunt met Super Mario Run op Android.

Verder is ook het verdienmodel van de game exact hetzelfde als op iOS. Zo kun je de eerste wereld en de Toad Races checken als je de game download, terwijl je in-game met je portemonnee kunt smijten om de rest van de werelden te unlocken.

Wanneer Super Mario Run precies naar Android komt, is nog niet bekend. Waarschijnlijk laat de game niet heel erg lang op zich wachten en is het dus handig om je te laten notificeren door Google.

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch