Menu Premium

Red Dead Redemption 2 komt volgende maand uit op PC

Reilly 04/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PC-gamers onder ons hebben er een dik jaar op moeten wachten, maar nu is dan toch eindelijk de release datum van Red Dead Redemption 2 voor de PC bekend gemaakt: 5 November.

Het Rockstar Trucje

Rockstar heeft er wel een handje van om PC-gamers even wat langer te laten wachten. Ook bij Grand Theft Auto V moesten PC-gamers wat langer wachten. Misschien dat ze op die manier hopen dat mensen die zowel een PC als console hebben het spel twee keer kopen? Of misschien dat de PC versies gewoon wat extra tijd in de oven nodig hebben. In ieder geval is het goede nieuws dus dat Red Dead Redemption 2 wel naar de PC komt.

Overal te koop

Red Dead Redemption 2 komt zo’n beetje op elke relevant store front te staan: de Epic Games Store, Greenman Gaming, Humble Store en natuurlijk Steam.

Wat betreft Steam zit er echter een addertje onder het gras…De Steam versie zal pas vanaf December beschikbaar zijn. Over de reden hiervoor wordt verder geen toelichting over gegeven.

Sinds kort heeft Rockstar ook haar eigen launcher op PC: De Rockstar Games Launcher. Natuurlijk zal de cowboy game ook hier te koop zijn.

Google Stadia en Red Dead Redemption 2

Naast de gevestigde store fronts zal het spel ook als launch titel van Google Stadia beschikbaar zijn. Google Stadia zal ook in November lanceren (voor mensen die Stadia hebben gepreorderd). Het is niet bekend of dit spel onderdeel zal zijn van de “gratis” games die Google Stadia Pro-leden krijgen, of dat het net zoals de meeste games afzonderlijk aangeschaft zal moeten worden.

 

Wat gaan jullie doen? De game (nog een keer) kopen op PC of Stadia? Of slaan jullie hem over?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch