Menu Premium

De Rockstar Games Launcher is nu te downloaden

Lars Leeftink 18/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar Games komt met een nieuwe game launcher waarin bijna al je favoriete Rockstar-titels gewoon op een plek staan. Geen gedoe meer met verschillende snelkoppelingen en het zoeken naar games. Gewoon alle games van de developer op een plek. Of dat handig is!

De nieuwe Rockstar Games Launcher

De Rockstar Games Launcher is een nieuwe Windows desktop applicatie waarmee je makkelijk via één plek toegang hebt tot je PC-collectie. Het gaat om zowel digitale titels als games op CD, inclusief games die bij verschillende andere online winkels zijn gekocht. Je kunt de launcher ook gebruiken om nieuwe PC-titels van de developer te kopen en aan je collectie toe te voegen.

Functies genoeg

De Games Launcher heeft een hoop functies, waaronder de toevoeging van cloud save-functionaliteit aan alle ondersteunde titels, de mogelijkheid om je PC-bibliotheek automatisch te updaten en manieren om het laatste Rockstar Games-nieuws direct via de Launcher te volgen. Het gaat dus niet alleen maar om de games die er op staan, maar ook om de functies en de mogelijkheden die er verder bij komen kijken. Een must have dus voor de liefhebbers van de de developer.

En nog een klassieke game erbij ook!

Geldig voor een beperkte tijd; installeer de Launcher en claim een gratis exemplaar van de klassieker Grand Theft Auto: San Andreas op PC via de Launcher om permanent toe te voegen aan de bibliotheek van je Social Club-account. Helaas zullen niet alle games van Rockstar meteen met de nieuwe Launcher geopende en gespeeld kunnen worden. De verwachting is dat dit in verloop van tijd wel zo zal zijn. Op sommige games moeten gamers dus nog even een poosje wachten.

De Rockstar Games Launcher is hier beschikbaar als download: https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher

Een select aantal PC-games wordt op dit moment niet ondersteund. Ga naar https://support.rockstargames.com voor meer informatie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch