Menu Premium

‘Prophet is het nieuwste Apex Legends-personage’

Hylke Haagsma 25/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er word flink gegraven in de bestanden van Apex Legends. En zo nu en dan levert dat ook een mooi nieuwtje op. Zo is er nu een nieuw speelbaar personage ontdekt genaamd Prophet.

Prophet geeft spelers voorkennis

Door de website Gaming Intel werd het nieuwe personage gelekt. De nieuws zou naar buiten zijn gekomen door een datamine. Hierdoor zijn ze erachter gekomen dat het nieuwe personage Prophet gaat heten. Volgens het lek gaat Prophet beschikken over een vaardigheid genaamd ‘Precog’. Het is de afkorting van precognition, dit betekent ‘voorkennis’. Dit zou kunnen betekenen dat de speler hiermee voorkennis krijgt en bepaalde informatie al komt te weten. Zou je mogelijk te zien krijgen waar de volgende ring zal zijn? Dit kan een voordeel opleveren doordat je dan al sneller naar de juiste locatie te lopen. Ook over supply drop’s zou je informatie kunnen krijgen. Eerder werd bekend dat de regiseur van Chappie wel samen wil werken met Respawn om Chappie, een robotpersonage uit de gelijknamige film, in de game te zetten als skin voor het robotpersonage Pathfinder.

Survival mode en hover tanks

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe personage wordt toegevoegd aan Apex Legends. Octane zou volgens Gaming Intel gepland zijn voor week 8, de achtste week na de lancering van de game. Eerder lekte ook al een mogelijke survival mode en hover tanks uit voor de succesvolle battle-royale game. Ook werd een Havoc Energy geweer toegevoegd aan de game. Het wapen kan gebruik maken van een ‘Selectfire Receiver’ om een enkel, sterker projectiel te schieten en een ‘Turbocharger’, waardoor het wapen minder lang hoeft op te laden.

Zien jullie de nieuwe toevoegingen in Apex Legends wel zitten? En naar welke nieuwe content kijk je het meeste uit? Mocht je onder een steen hebben geleefd en nog niet zo veel over de game weten dan kun je hier onze review bekijken.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch