Menu Premium
Loading...

Apex Legends review: Is de hype terecht?

12/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

25 miljoen mensen spelen het momenteel. Maar 1 speler zijn ze kwijt: Skate. Waarom wil hij niet verder met de game? En wat denkt JJ erover? Apex Legends is in ieder geval de game van het moment en daarom kunnen wij er uiteraard niet omheen om er even flink doorheen te gaan. Skate en JJ hebben de game gespeeld en hebben er een hoop over ontdekt.

Fortnite Killer

Binnen 24 uur waren er 2 miljoen spelers, een snellere ontwikkeling dan Fortnite, en ook op Twitch is Apex Legends de nieuwe koning. Hoe is de game anders dan eerdere Battle Royale games? En hoe kan het dat mensen zo massaal overlopen van Fortnite naar Respawn’s variant van de Battle Royale? Het revive systeem is behoorlijk anders dan bij andere Battle Royale games en dit lijkt verfrissend te werken voor het populaire genre. Ook oogt de game behoorlijk meer volwassen dan Fortnite, de stijl, geen dansjes, het straalt een veel serieuzere sfeer uit. Maar loopt de game wel zo lekker als een Fortnite? Of is Skate ermee gekapt omdat de game niet deed wat hij wou?

Solo en Duo modus

Mogelijk zijn er ook een solo en duo modus onderweg voor de game. Passen deze wel bij het spel? De game lijkt zich in ieder geval in teams goed te lenen voor bijvoorbeeld E-sports. Ook riep de game de nodige reacties op met het bericht dat het toevoegen van een backstory wat sommige characters LGTBQ maakte en de game inclusief. Iets waar de nodige discussie over ontstond op onze Facebook pagina en op de site. Respawn’s game is hot en happening, of het nu gaat om nieuwe modus, discussie of het vernieuwen van het Battle Royale genre.

Wij zijn natuurlijk ook benieuwd hoe jullie de game ervaren, hebben jullie al veel potjes gewonnen? Of zijn jullie ondanks deze game nog steeds Battle Royale moe?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch