Menu Premium

Dataminers ontdekken survival mode en hover tanks in Apex Legends

Hylke Haagsma 18/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de ontdekking van vanmorgen krijgen we nu nog een nieuwtje over Apex Legends! Dataminers ontdekten een mogelijke survival mode en hover tanks.

Die dataminers pluizen de geheimen van Apex Legends goed uit en komen nu dus weer met een mooi gerucht. Een gebruiker met de naam ApexDBR ontdekte een mogelijke Survival en team deathmatch modus. Op dit moment kun je alleen nog met vier man spelen. Mogelijk komt daar in de toekomst dus verandering in!

Survival mode

RealApexLeaks deed ook zijn best en ontdekte extra details die hij vervolgens deelde met GamingIntel. Volgens de bestanden zal de overlevingsmodus een groep NPC characters bevatten die reageren op de spelers door ze aan te moedigen en commentaar te geven. Staande ovaties anyone? Ook zal er commentaar op de wedstrijd worden gegeven. Lijkt dit jullie wel wat? Of zouden jullie dit tergend irritant vinden?

Er verscheen ook een lijst met namen,  maar dit zijn blijkbaar geen speelbare karakters. Het zouden verwijzingen zijn  naar host NPC’s. Het is niet duidelijk welke impact het kiezen van een persoon zal gaan hebben op een potje. Het lijkt erop dat kill-replays ook in de overlevingsmodus zullen zitten.

Respawn komt met Hover tanks

Wat spelers tijdens de modus daadwerkelijk moeten doen is nog steeds een raadsel, hoewel er wel eens een hovertank in voor kan komen. Respawn heeft het nog niet over nieuwe modi, er is nog geen enkele bevestiging over vanuit de studio.  Respawn bevestigde dat er nieuwe Legends komen. De geruchten zijn dat dit  Octane en Wattson zijn. Zitten jullie nog lekker in de game? En zien jullie deze nieuwste toevoegingen wel zitten? Wij zijn in ieder geval benieuwd naar hoe de game verder zal gaan groeien. Fortnite moet de hete adem van Apex Legends inmiddels wel in de nek voelen. Seizoen 8 van Fortnite wordt dan ook gratis..

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch