Menu Premium

Plotsklaps verwijderde Modern Warfare maps komen terug

JeffreyHage 14/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor fans van de maps Drainage en Al-Raab Airbase! Infinity Ward heeft aangekondigd dat deze Modern Warfare maps terug gaan komen, nadat ze pas geleden opeens van de speellijst werden geschrapt. En dat met echt nul verklaring van developer Infinity Ward eindelijk is verbroken. Logisch dus dat fans lichtelijk boos waren. Waarom zijn de maps nu opeens weer terug van weg geweest?

De stilte is doorbroken

Infinity Ward had zich blijkbaar even terug getrokken. Na vier maanden niks van zich te hebben laten horen, is het terugkeren van de maps in Modern Warfare nu het eerste nieuws sinds tijden. De reden waarom de studio zich een tijd lang in stilzwijgen hulde, is onduidelijk. Maar als we gaan speculeren kunnen we ons indenken dat corona ook hier geheid wat mee te maken kan hebben. De terugkomst naar de spreekstoel van Infinity Ward brengt in ieder geval goed nieuws met zich mee: namelijk de terugkeer van Drainage en Al-Raab Airbase. Veel spelers vroegen zich de laatste tijd af waarom de maps opeens, zonder verklaring, uit de game waren verwijderd. Meer duidelijkheid over die beslissing vind je in de tweet hieronder.

Call of Duty

De laatste tijd is er genoeg nieuws te vinden rondom Call of Duty. Zo wil Warzone met een nuke event de hele map Verdansk om gaan gooien. En de guns hebben daarnaast ook een grote overhaul gekregen. Wanneer de maps van Modern Warfare precies terug keren, heeft Infinity Ward niet bekend gemaakt. Als de maps naar de vanilla versie van de game komen laten wij je het zo snel mogelijk weten!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch