Menu Premium

Guns in Call of Duty worden volgende week eindelijk aangepast

JeffreyHage 26/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty developer Treyarch gaat met een patch eindelijk de guns herbalanceren. Zo valt op te maken uit de patch notes voor de mid season update. Deze update wordt volgende week gelanceerd. O.a. de LMG’s en meerdere assault rifles, smg’s en sidearms krijgen nieuwe stats. Dit om overpowered wapens tegen te gaan. Wil je weten wapens allemaal worden beïnvloed? Lees dan snel verder!

Veel wordt aangepast, maar de AUG niet

In de video die je hieronder kan bekijken maakt Treyarch je warm voor Season 2. Wat opvalt is dat wapens als de LC10, AK-74u, MAC-10, KSP 45, Milano 821, Krig 6, FFAR 1, Groza, Magnum, 1911, RPG-7 en meer een update krijgen. Echter het meest gebruikte wapen (de AUG) krijgt vooralsnog géén update. Treyarch maakt daarnaast bekend dat ook bepaalde attachments een nerf krijgen. Zo worden bij vrijwel alle smg’s en assault rifles de terugslag en recoil aangepakt. Ook gaat de perk ‘flack jacket’ meer damage doen in de hardcore mode. Veel nieuws dus! Check vooral even de site van Treyarch als je precies wil weten wat er allemaal aan gaat komen.

Call of Duty blijft knallen

Call of Duty blijft alsmaar in beweging. Zo werd er een tijdje geleden veelvuldig gesproken over het ‘nuke-event’ dat de map helemaal in de war moest gooien. En was er een streamer in opspraak voor het toelaten van cheaters op haar Twitch kanaal. Met deze mid season patch moet de game vooralsnog in ieder geval wat eerlijker worden om te spelen. Een game met overpowered weapons spelen is namelijk niet per se leuk. Alhoewel: in COD 4 was de M-16 extreem overpowered en die game bleek desondanks alom geliefd. Een overpowered gun (zoals de AUG) hoeft dus niet per se game breaking te zijn. Wat wél game breaking is, is de The Phantom Skin in COD mobile. Met deze skin word je onzichtbaar op de map en wordt winnen ineens wel heul makkelijk.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch