Menu Premium

Call of Duty Warzone introduceert een nuke sneak-preview

Dansky 07/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Warzone genuked wordt, dat horen we nu al langer. Het begint een beetje de grap van de game te worden. “Er komt een nuke” is als leus misschien wel vaker uitgesproken dan verwijzingen naar tegenstanders hun moeder. Oké, dat is misschien overdreven maar je snapt wat we bedoelen. We willen nu eindelijk wel eens een keer weten hoe die nukes eruit zien. Of hoe dit nou allemaal precies in zijn werk zal gaan. Wordt een potje Warzone ineens vroegtijdig beëindigt? Is het een one-time event? Er zijn nog zoveel vragen. Maar eentje kunnen we van de lijst afstrepen.

Goodness gracious great balls of.. nothing

Sinds gisteren schieten de filmpjes als paddenstoelen uit de grond. Gigantische rakketten kleuren de lucht zwart als de pijlenregen van 300. In deze video van Redditor AmedeeO10 is goed te zien hoe een roedel nukes op Verdansk neerdalen. Als je goed luistert hoor je Russische gesprekken tussendoor wat erop duidt dat de Russen dit keer de grote rode knop hebben ingedrukt. Dit zat er natuurlijk dik aan te komen. Een paar maanden geleden, voordat de zombies er waren, waren de Russen onderweg met een schip naar Verdansk.

Zombies worden met de harde hand verwijderd uit Warzone

Maar wat doe je als je een zombie outbreak veroorzaakt in een gigantisch gebied? Juist ja; platgooien die hap. Nu de zombie outbreak steeds verder oprukt binnen Verdansk zit er niks anders op dan met harde hand op te treden. Alhoewel die harde hand op dit moment nog wel veel te wensen overlaat. Kijk hieronder maar:

Nou niet bepaald een spetterend einde. Dit is een teaser, of een bug want we hebben het immers over Warzone, van wat er komen gaat. Het is immers nog eventjes wachten tot het begin van seizoen 3 waar, naar verluidt, de grote nukes zullen gaan vallen. Tot nu toe zijn de nukes alleen in King Slayer Trios gefilmd maar wie weet breidt zich dit wel uit, als een zombie outbreak, naar de andere modes.

Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch