Menu Premium

Playstation 5 games line-up komt mogelijk sneller dan verwacht

Dansky 20/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Sony nog niks heeft laten zien over de Playstation 5 games of over de console zelf is inmiddels welbekend. Iedereen zit op het puntje van de stoel om ieder nieuwtje op te schrokken, te kauwen en te herkauwen. Nu staat volgens bronnen de consolewars dan toch echt op het punt om te beginnen! In de laatste Sony Corporate Strategy Meeting heeft de CEO Kenichiro Yoshida een klein beetje uit de doeken gedaan wanneer de eerste Playstation 5 games te zien zijn:

Games for the PS5 that deliver this new game experience are being made by both first and third-party developers and we plan to introduce a compelling line-up of titles soon

Nu kan soon natuurlijk van alles betekenen. De welbekende Blizzard soon is hier een mooi voorbeeld van. Maar als deze woorden worden gecombineerd met de geruchten die rondzwerven op het web komt er toch een behoorlijk helder plaatje uit naar voren.

Tijdschrift krijgt de primeur van de reveal Playstation 5 games?!

Dat Sony nog niks bekend heeft gemaakt over de games voor de Playstation 5 is misschien ook wel te begrijpen. Immers heeft Sony nog een aantal knallers van games achter de hand voor de Playstation 4. Denk aan Ghosts of Tsushima en The Last of Us 2. Geruchten zijn er natuurlijk genoeg. Zoals het bericht waar we eerder al over schreven. Het Officiële Playstation Magazine (OPM) suggereert middels onderstaande Tweet dat de onthulling van Playstation 5 games niet ver weg is:

Als dit zo is dan komt er dus op 2 juni een reveal via magazine van de nieuwe Playstation 5 games. Maar toch knaagt er iets. Want een reveal van dé next-gen games voor Sony in een old-skool magazine? Dat is natuurlijk wat apart. En dat is ook geen gameplay. Iets waar Sony nu mee kan knallen na de laatste Inside Xbox.

Consolewars beginnen in juni!

Dus we hebben nu een mogelijke juni onthulling, een soon van Yoshida en we zitten al aan het einde van mei. In een artikel van Venturebeat bespreekt Jeff Grubb, journalist voor Venturebeat, wat hij van zijn anonieme bronnen hoort. En wat blijkt? Sony richt zich inderdaad op begin juni voor een reveal van games.

Eerder meldde hij 4 juni als datum maar dit wordt schijnbaar verplaatst. En dat is logisch als het magazine OPM op 2 juni al verkrijgbaar is. Want liever laat je natuurlijk beelden zien via een trailer om daarna in-depth te gaan in het magazine. Daarnaast heeft Sony naar eigen zeggen geen last gehad van vertragingen. Dus zoals het er nu naar uitziet gaat Sony vlammen in het begin van juni. De precieze datum zal tegen die tijd bekend worden. En nu maar eens zien of Sony heeft geleerd van het foutje van Xbox.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch