Menu Premium

‘Sony gaat eind mei de exclusieve PlayStation 5-games aankondigen’

Jan Johan Beldrok 28/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De kop is er eentje van ons. Maar wel een waarvan we denken dat het de waarheid gaat blijken te zijn. Officieel PlayStation Magazine heeft ons namelijk gisteren een betere tijdlijn gegeven voor wanneer we kunnen verwachten dat Sony de PlayStation 5 voor de gamers gaat onthullen. In het juni-nummer, dat fysiek begin mei te koop is, werd namelijk aangekondigd dat het juli-nummer ‘de nieuwste games voor PlayStation 5 gaat tonen. En gaat uitleggen hoe ze spelen’. Het OPM-nummer van juli 2020 is fysiek te koop op 2 juni, maar wordt kort daarvoor digitaal beschikbaar gemaakt. Wat min of meer de speculatie bevestigt dat Sony zich klaarmaakt voor een PlayStation 5-onthulling ergens eind mei. No way dat Sony de details van de next-gen console en de games immers enkel laat openbaren door een blad. Dat platform is te klein.

It’s coming. The next-gen starts next issue as we reveal the latest games coming to PlayStation 5

OPM kondigt de reveal in hun blad als volgt aan. “It’s coming. The next-gen starts next issue as we reveal the latest games coming to PlayStation 5, and how they’ll play,” states the full teaser for the next issue of Official PlayStation Magazine.”

In juni gaan de consolewars dus eindelijk echt los

De timing sluit aan met die van Microsoft. Phil Spencer gaf onlangs aan dat de games van de volgende generatie snel worden onthuld en dat de grote pr campagnes in in de tweede helft van 2020 plaatsvinden. Culminerend in de release van beide next-gen consoles in het najaar van 2020. Wat op dit moment nog wel onduidelijk is, is of OPM de exclusiviteit bezit voor deze PlayStation 5-game-onthullingen of dat ze ook via andere kanalen tot ons gaan komen. In ieder geval belooft het een heerlijke battle te worden in mei en juni. Eentje waar we erg naar uitkijken en die we op Gamekings vanzelfsprekend uitgebreid gaan verslaan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch