Menu Premium
Loading...

Carnaval vieren met Pedro II in Civilization 6

Yannick van Doorn 02/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Stukje bij beetje worden we getrakteerd op informatie en beelden van Sid Meier’s Civilization 6. Zo krijgen we steeds meer duidelijkheid over de leiders die we kunnen gaan kiezen en spelen in de game. Vandaag wordt er een nieuwe leider gepresenteerd met Zuid-Amerikaanse invloeden. Deze leider van het Braziliaanse Rijk is in de serie geïntroduceerd in het Brave New World uitbreidingspakket van Civilization 5. We gaan carnaval vieren met Pedro II in Civilization 6!

Na de aankondigingen van leiders als Victoria van Groot-Brittanië, Cleopatra van Egypte en Montezuma van de Azteken, komt daar nu Pedro II van het Braziliaanse Rijk bij. Pedro II, die de bijnaam ‘grootmoedige’ droeg, heerst over Uruguay en Braziië. Pedro II is een leider die ervoor zorgt dat je een gedeelte van de kosten die je betaald voor een ‘great person’ in jouw beschaving terugkrijgt.

Naast deze relatief goedkope grootheden uit de geschiedenis, die jouw beschaving altijd van voordelen voorzien, heeft het Braziliaanse Rijk nog meer moois te bieden. De vele regenwouden geven je extra bonussen als je aangrenzende districten bouwt. Hierdoor is het volledig aan jou om deze wouden overeind te laten staan voor extra materialen of toch de groei van jouw Rijk de voorkeur te geven en ze genadeloos om te hakken. Als laatste kan het beroemde Braziliaanse carnaval niet ontbreken natuurlijk. Het carnaval vervangt het entertainment complex en laat jouw volk dansen van plezier met de daaruit voortvloeiende bonussen als beloning.

Civilization 6 verschijnt op 21 oktober op PC. Tot die tijd zullen er zeker nog meer leiders gepresenteerd gaan worden. Zie jij jezelf de wereld al veroveren met het carnaval van Pedro II?

Bron: Gameinformer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch