Menu Premium
Loading...

Geen Brexit voor het Britse Rijk in Civilization 6

Karim Shehata 29/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar heel Groot-Brittannië in het echte leven straks geen deel meer is van de EU, is het Engelse rijk uit Civilization 6 juist opzoek om meer en meer handel te drijven met Europa en de rest van de wereld. In bovenstaande video krijg je een beter beeld van dit Britse rijk in de game, waaruit we het volgende kunnen opmaken: er is geen Brexit voor het Britse Rijk in Civilization 6!

De Engelsen gaan namelijk hard in deze strategy-game van Firaxis Games en 2K, onder leiding van Victoria. Onder haar leiding is het Britse Rijk namelijk nog nooit zo succesvol geweest. Het is dus aan jou de taak om dit succes te behouden en zelfs uit te breiden, door sterk handel te blijven drijven met landen, terwijl je de vijand buiten de deur houdt. Gezien je niet vastzit aan een continent, is het met het Britse Rijk natuurlijk van essentieel belang dat je veel doet met boten. Gebruik deze dan ook om de wereld over te nemen!

Civilization 6 verschijnt op 21 oktober exclusief voor de PC. Ga jij in de herfst helemaal los met het Britse Rijk in Civilization 6? Of interesseren die Engelsen je niet meer nu ze geen deel meer zijn van de EU? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch