Menu Premium
Loading...

De Azteken-factie krijg je bij een pre-order van Civilization 6

Rik Koning 21/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen maanden kon je bij Gamekings al regelmatig nieuws en items over Civilization 6 vinden. De marketingmachine werkt dan ook op volle toeren bij 2K Games en ook vandaag krijgt de hypetrain weer een zet in de rug. In een persbericht was namelijk het volgende te lezen over één van de civilizations: de Azteken-factie krijg je bij een pre-order van Civilization 6.

Voordat alle fanboys volledig uit hun plaat gaan; maak je geen zorgen, de Azteken zullen niet alleen speelbaar zijn voor mensen die de game pre-orderen. Na 90 dagen zal de content namelijk ook vrijkomen voor alle andere spelers. Het gaat dus puur om een soort timed exclusive voor iedereen die al wat eerder in de buidel heeft getast.

Het nieuws ging wederom gepaard met een mooie video die je hierboven kan checken. In de video is te zien dat Montezuma I de leider van de Azteken gaat zijn. Montezuma staat onder andere bekend om het aanleggen van de aquaducten en tempels. In de game heeft hij een speciale ability die het nieuwe Amenities-systeem extra belangrijk gaat maken. Dit systeem is een soort vervanger van het oude happiness-systeem, dat moet aanmoedigen dat spelers meer steden op gaan richten.

De speciale unit van de Azteken is de Eagle Warrior, een sterkere versie van de gewone Warrior die vijandelijke units om kan vormen tot builders die aan jouw kant staan. Dit sluit vervolgens weer mooi aan bij de speciale ability van de Azteken om het bouwproces van districten te versnellen met behulp van builders.

De Azteekse civilization leent zich perfect voor een aggressieve speelstijl, door vroeg in het spel vijanden aan te vallen met de Eagle Warriors. Met de daardoor verworven extra builders kun je vervolgens sneller je rijk uitbreiden en een gigantische civilization stichten.

Civilization 6 komt 21 oktober naar de PC. Over welke beschaving zul jij regeren? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch