Menu Premium
Loading...

Even terugkomen op The Outer Worlds

03/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de jaarwisseling zijn verschillende redactieleden teruggekomen op een paar games. Zo zijn Red Dead Online, GTA Online, Call of Duty: Modern Warfare, Destiny 2: Shadowkeep, Battlefront II en sportgames als FIFA en PES al besproken. Maar The Outer Worlds, een van de games van het afgelopen jaar, mag natuurlijk niet ontbreken. Zo vonden ook JJ en Jelle, die terugblikken op de game ruim twee maanden na release.

The Outer Worlds: Fallout in space

Hoe vaak is het in aanloop naar de release (en nog steeds) van de game wel niet gezegd. En het is niet voor niets, want de stijl, de gameplay en de insteek van de game komen bijna overeen met de laatste Fallout, Fallout 4. Deze conclusie kon eigenlijk al wel getrokken worden sinds de eerste gameplay beelden geopenbaard werden. Gamers konden dus weten wat ze konden verwachten van de game en de uitgever zal waarschijnlijk ook wel geweten hebben wat voor gamers op deze game af zouden komen. En gezien het huidige falen van de nieuwe Fallout-games is er daar een gat in de markt. En The Outer Worlds is daar heel snel en zelfverzekerd ingedoken. Met succes. Maar gaat de game dit op de langere termijn ook volhouden? Daar is namelijk nieuwe content voor nodig.

Dit jaar nieuwe content

En laat dat dit jaar nou net op het programma staan. Dat er nieuwe story-DLC aan zit te komen voor The Outer Worlds wist Obsidian’s Social Media Manager “Shyla” al te bevestigen. Dit deed zij via het forum van de officiële website van de ontwikkelaar. Zij bedankte allereerst de vele fans voor het stemmen op hun game tijdens The Game Awards. Shyla wist vervolgens te melden dat het verhaal voor de game nog lang niet af is. Wanneer de nieuwe content zal gaan verschijnen is nog niet bekend. Verdere details en een eventuele datum voor deze nieuwe DLC zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch