Menu Premium

Nuke event in Warzone vindt aanstaande woensdag om 21:00 uur plaats

JeffreyHage 15/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Call of Duty twitter heeft een interessante datum laten zien. Op 21 april 2021 gaat er iets gebeuren met de map Verdansk in Warzone. Het is nog niet mogelijk om met 100% zekerheid te zeggen wat dit einde precies in houdt, maar het lijkt iets te maken te hebben met het nuke-event. Hierover wordt al een tijd gespeculeerd, maar als we deze video mogen geloven lijkt het event zich nu eindelijk te gaan voltooien. Maar wat gaat er allemaal veranderen aan de map als Warzone een nuke voor zijn flikker gaat krijgen?

Het nuke event in Warzone

Er wordt al een tijdje over het Call of Duty nuke event gespeculeerd. De bedoeling van de nuke is om het oude Verdansk helemaal om te gooien en nieuwe features aan de game toe te voegen. De eerste speculaties over dit event kwamen in februari naar buiten, maar sindsdien is het redelijk stil gebleven rond het event. Nu lijkt daar met het filmpje van Call of Duty verandering in te gaan komen. De verwachting is dat de map dusdanig wordt omgevormd dat hij in de Cold War era terecht gaat komen. Ook is de zombie mode een optie waar veelvuldig over is gesproken. Wat er daadwerkelijk gaat gebeuren blijft voorlopig speculeren, maar dat er iets gaat gebeuren is overduidelijk.

Patches en meer

Call of Duty is de laatste vaak in het nieuws. We hebben de laatste weken al meerdere patches voorbij zien komen, zoals de nerf van de beste gun van de game. En daarnaast de patch om de filesize van de game aan te pakken.  Daarnaast was er ook nog een gerucht omtrent de volgende IP van Call of Duty die Vanguard gaat heten en zich in de Tweede Wereldoorlog af gaat spelen. Voorlopig hebben we met dit nieuws wat om naar toe te leven; op 21 april weten we meer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch