Menu Premium

‘Nintendo Switch lanceert met Skyrim, Super Mario en Splatoon’

Jesse Pieplenbosch 16/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de geruchten van gisteren, die zinspelen op het feit dat de nieuwe Zelda niet beschikbaar is bij de release van de Nintendo Switch, vandaag een stuk leuker nieuws over de launchgames van de Switch. De release van Nintendo’s nieuwste console zou namelijk wél gepaard gaan met een drietal grote titels. Volgens de doorgaans goed ingelichte website Let’s Play Video Games zullen op dag één een nieuwe Mario en Splatoon beschikbaar zijn. Hetzelfde geldt voor de Special Edition van Skyrim. Als kers op de taart zal een Mario Kart snel volgen, namelijk binnen 3 maanden van de release in maart.

De nieuwe Splatoon zal een volledig nieuwe 1 vs 1 gamemode bevatten, die speciaal ontworpen is voor snelle quickmatches die aansluiten bij de perfecte handheldbeleving. Daarnaast kunnen fans nieuwe singleplayer content verwachten en zal de game net als de Wii-U versie regelmatig voorzien worden van gratis DLC. Ook zou een Nintendo Switch Splatoon-bundel in de winkel verschijnen.

De nieuwste Mario game zal zich afspelen in een open 3D wereld, vergelijkbaar met Super Mario Galaxy en Super Mario 64. Het zou in dat geval voor het eerst sinds 2010 zijn dat er weer een ‘echte’ 3D game van Mario het levenslicht ziet. Skyrim: Special Edition zal daarnaast dezelfde limited mod support kennen als de PS4-versie.

Een ‘nieuwe’ Mario Kart zou binnen 3 maanden van de release in maart verschijnen volgens eerdergenoemde website. De game zou alle content van Mario Kart 8 bevatten, inclusief DLC. Daarnaast zouden extra tracks, characters en een nieuwe battlemode toegevoegd worden.

Op 13 januari zal Nintendo meer informatie vrijgeven omtrent hun nieuwste console/handheld hybride. Verwacht wordt dat dan de fysieke Nintendo Switch getoond wordt en er meer duidelijkheid komt over specificaties, launchgames van de Switch en precieze launchdata. Bekijk de Gamekings Extra van maandag om te zien wat wij hopen te zien op de Switch.

Bron: Let’s Play Video GamesArcadeGirl64

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch