Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nintendo Switch en droomconcepten voor Nintendo-games

Gamekings Redactie 14/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Karim heeft een leuk gerucht over de Nintendo Switch gelezen en wil graag weten wat Emiel hiervan vindt. De prijs voor de Nintendo Switch is namelijk gelekt, maar of de prijs daadwerkelijk klopt, is natuurlijk nog maar de vraag. Toch is het een goed moment om alvast wat te gaan speculeren en dat doen we dan ook in deze Gamekings Extra!

Shelly springt ook nog even deze Extra in om haar mening over de waarschijnlijke prijs voor de Switch met je te delen, maar al snel komen we uit op ultieme droomconcepten voor Nintendo-games. Karim heeft dit weekend namelijk iets gruwelijks gedroomd en hij vindt het dan ook frustrerend dat hij dit niet kan laten zien. Toch deelt hij dit even in deze Gamekings Extra, waarna er meer concepten langskomen.

Natuurlijk hebben we het ook nog uitgebreid over de Nintendo Switch zelf in deze Gamekings Extra. Wat kunnen we bij launch verwachten? Is de persconferentie van 13 januari niet veel te dicht op de launch in maart? Komt de console/handheld ├╝berhaupt nog uit in maart? Je hoort het allemaal van Emiel, Karim en Shelly in deze Gamekings Extra!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch