Menu Premium

Nike presenteert nieuwe, exclusieve hoge PS5 sneakers

JeffreyHage 05/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een eerdere samenwerking in 2018 gaan Sony en Nike weer samen iets maken. Een nieuw paar sneakers van NBA ster Paul George’s signature lijn komt eraan met allemaal PS5 gerelateerde kenmerken. Deze keer worden het dus een paar PG5’s en ze krijgen geheel in trend met de de console een wit-blauwe kleurstelling. Maar, waar kun je deze PS5 sneakers straks vinden? En zijn ze niet meteen allemaal weg….

De Nike SNKR app

Vanaf 14 mei is het mogelijk om de PS5 sneaker te bestellen in de Nike app. Maar, net zoals met de console, gaat er waarschijnlijk snel schaarste ontstaan. De reden daarvoor zijn dat de sneaker cultuur een vrij giftige is. Het is een miljoenen industrie waarin mensen vaak paren sneakers opkopen om ze vervolgens voor zeer hoge bedragen door te verkopen. Daarnaast is er voor ons Nederlanders ook nog iets anders: de sneakers worden voorlopig alleen in de VS uitgegeven. Flink balen dus, maar als je ze te pakken kan krijgen, ben je wel echt het mannetje natuurlijk. Benieuwd hoe die sneaker er uit ziet? Check dan de video hieronder.

De PS5 schaarste

Eén voordeel wat de sneakers hebben ten opzichte van de console, is dat er geen chips in zitten. Want dat is voorlopig uiteraard nog het grootste probleem wat betreft de levering van de PS5. Er komt – als het goed is – binnenkort wel een nieuwe batch PS5 consoles naar Nederland. Althans als we de berichtgeving van Amazon Duitsland mogen geloven. Wat dat betreft is er helaas niets anders te vertellen dan wat we tot op heden hebben gezegd. Het is en blijft afwachten tot Sony meer chips krijgt en de productie van de PS5 op gaat voeren.Tot die tijd is het afwachten tot er ook wat meer games voor de console gaan verschijnen. Tot op heden lijken de sneakers er in ieder geval wel te komen, maar ze zijn niet per se gemakkelijk te fixen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch