Menu Premium

Er komt een nieuwe (wat grotere) PS5 voorraad naar Nederland

JeffreyHage 30/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin mei moet het gebeuren. Dan komt er, als we de retailers moeten geloven een nieuwe, wat grotere batch aan PS5 consoles naar Nederland toe. De console is uiteraard al maanden zeer lastig te verkrijgen. Maar het lijkt er op dat de vaccinatie programma’s en de opvoering qua productie vanuit Sony langzamerhand haar vruchten begint af te werpen. Maar welke retailers gaan er leveren? En om hoeveel consoles gaat het eigenlijk?

Amazon bijt het spits af

Voor wie via Amazon een PS5 heeft ge-preordered hebben we alvast goed nieuws. Of misschien zelfs wel oud nieuws, als je zelf de mail al hebt ontvangen. Amazon heeft namelijk al zelf mails verstuurd naar mensen die een pre-order via de website hebben geplaatst. In de mail die verstuurd is, blijkt dat er een nieuwe batch consoles naar Nederland onderweg is. De verwachting is dat ook Bol.com binnen niet al te geruime tijd met eenzelfde soort mail gaat komen. Hiervan is tot op heden echter nog geen fysiek bewijs verschenen. Maar het gerucht dat er binnen een aantal weken ook vanuit Bol weer verscheept gaat worden, is sterk. Dit alles is gebaseerd op de Duitse tak van Amazon, waar vanuit gecommuniceerd is dat begin mei de nieuwe consoles er aan komen. Het is vanuit Nederland ook mogelijk om bij Amazon in Duitsland te bestellen. Dus als je nu écht niet meer wilt wachten, kun je hier – als je geluk hebt – een bestelling plaatsen.

De Nederlandse PS5 voorraad

Vanuit Bol.com en Mediamarkt is tot op heden dus nog niets officieel gecommuniceerd. De verwachting is dat dit binnen een aantal dagen gaat gebeuren. Want als Amazon kan leveren, moeten Bol en Mediamarkt dat ook gaan fixen toch? Doorgaans levert Sony de grote batches aan meerdere partijen tegelijk. Voorlopig hebben we hieronder wel een overzicht voor je waar je de actuele PS5 shipments nog eens kan nalezen.

Overzicht

Bijgewerkt op 29-4-2021 (21:15)

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch