Menu Premium
Loading...

Nieuwe For Honor trailer met Nobushi Warriors

Maarten van Steijn 18/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuwe For Honor trailer naar buiten gekomen, waarin één van de vier Samurai-facties wordt uitgelicht, namelijk de Nobushi Warriors. Snel, lichtvoetig en met een speer verschijnt deze mysterieuze krijger in de trailer.

Zoals al bekend is, gaat For Honor een game worden waarbij je met drie hele verschillende rassen kan spelen. Je hebt de Knights, de Vikings en de Samurai. Elk van hen is gebalanceerd naar een bepaald punt, waarbij de één juist snel en soepel beweegt, de ander weer log maar dodelijk. In de trailer is te zien dat het type Samurai vrij mysterieus overkomt, mede vanwege het masker voor zijn gezicht. Het wapen dat deze vette samurai met zich meedraagt, is een wat kleinere speer die de naam Naginata met zich mee draagt.

For Honor is een strategische zwaardvecht game met Ubisoft Montreal als developer. De game gaat op 14 februari uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Vooraf is een Closed Beta aangekondigd, waardoor het dus mogelijk is deze game al eerder te checken. Ook Skate en Jelle hebben een tijd terug al de Alpha versie van deze game mogen spelen in Parijs en praten hierover in de For Honor Preview!

Vind jij dit ook zo’n dikke trailer? En hoe hyped ben jij voor deze game? Laat het weten in de reacties.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch