Menu Premium
Loading...

For Honor Preview

14/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na maanden van trailers is het dan eindelijk zover. Jelle en Skate hebben een poosje terug in Parijs de Alpha versie van de game al kunnen spelen. Of deze game zich kan onderscheiden van Ninety-Nine Nights of Dynasty Warriors, zie je in deze For Honor Preview!

For Honor is een online actie hack en slash game gemaakt door Ubisoft. In de game kun je kiezen uit drie facties namelijk knights, samurai en vikings. Voor elke factie is een eigen campaign te spelen waarin je leert hoe je met dit type character om moet gaan. Zo kun je een aanval inzetten of blokken met een veredelde “steen papier schaar” methode. In de multiplayer kun je 1 vs 1 t/m 4 vs 4 de strijd aan gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om Dominion te spelen. In deze mode is het de bedoeling dat je punten verovert om uiteindelijk de meeste punten binnen te halen. Dit doe je al vechtend tegen tegenstanders en AI.

De heren zijn erg enthousiast over deze game, maar zitten nog wel met een aantal vragen. Zo zit er een systeem in de game dat alle statistieken bijhoudt van de facties. Hierdoor verandert de map continu en zullen de sterkere faacties een groter gebied krijgen. Check hier de For Honor Preview voor alle info!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch