Menu Premium

For Honor Closed Beta speelbaar van 26-29 januari

Joep Omes 10/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt je nu echt gaan opmaken voor het middeleeuwse hakfestijn! We lieten al in december weten dat de beta er aan zat te komen, maar nu weten we precies wanneer. De For Honor Closed Beta is speelbaar van 26 tot en met 29 januari!

De meesten van jullie zijn hun zwaarden al aan het slijpen, maar voor wie het nog niet weet; For Honor is die nieuwe titel van Ubisoft, waarin de Vikingen, Samurai en de ridders het tegen elkaar gaan opnemen in epische slagen. Een echte hack-‘n-slash wordt het niet, want het gevechtssysteem – wat Ubi ‘Art of Battle’ noemt – geeft de speler totale controle over het zwaardvechten.

In de For Honor closed beta gaan we dus van 26 tot en met 29 januari zien hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Naast dat je dus je vijanden in stukken gaat hakken, koppen in gaat slaan en wijn uit schedels gaat drinken wordt nu ook de War of Factions geïntroduceerd. Dit systeem houdt je wapenfeiten bij tijdens de multiplayer games die je speelt en dat doet het voor spelers op alle platformen. De factie waarmee je speelt vergaart op die manier op alle platformen punten en de winnaars worden beloond met mooie in-game prijzen. Als je wint, neem je de buit ook nog eens mee naar de volledige game!

Grijp je zwaard én deze kans met beide handen vast en ram jezelf een weg naar de overwinning. Na de beta is het nog heel even wachten, want For Honor komt op 14 februari uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Hak je mee?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch