Menu Premium

Nieuwe Castlevania Anime serie teaser trailer te zien

Maarten van Steijn 25/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Menig gamer is onderhand wel bekend met Konami’s Castlevania games. Deze side-scrolling game kent een hele reeks aan vervolgdelen, waarvan straks in 2018 ook weer een nieuw deel van uit moet gaan komen. Naast de game reeks, hebben we pas geleden ook te horen gekregen dat er een Castlevania serie in de maak is en op Netflix uitgezonden gaat worden. 

Toen in februari dit jaar de serie officieel aangekondigd werd, was er al sprake van een ‘super violence’ sfeertje gedurende de hele serie. Dit ondanks het feit dat het team van Adventure Time achter dit project zit. Het gaat dus een heel ander type serie worden dan waar we Pendleton Ward van kennen.

De teaser is kort maar bondig, met een hoop geweld en energie – precies waar we de games van kennen. Aan het begin van de trailer is een originele NES met cartridge te zien, dat duidelijk refereert naar de originele game release uit 1987. Ook hoeven we gelukkig niet heel lang meer te wachten, aangezien season 1: part 1 al vanaf 7 juli op Netflix te vinden is. Dit houdt in dat er straks 4 afleveringen van elk 30 minuten te bekijken zijn.

Vind jij Castlevania het type game dat geschikt is voor een serie? En hoe sta jij tegenover het feit dat de serie blood and gore zal gaan bevatten? Laat het achter in de reacties!

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch