Menu Premium

Netflix komt dit jaar met een Castlevania TV-serie

Richard den Toom 09/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Netflix heeft in een persbericht naar buiten gebracht dat het eerste deel van het eerste seizoen van Castlevania in 2017 zal worden uitgebracht. Dat is tegelijkertijd het enige wat Netflix tot nu toe over de serie heeft gezegd, maar door goed speurwerk is er al wel een globaal idee over wat Netflix ons gaat brengen met de Castlevania TV-serie.

Adi Shankar heeft al in augustus 2015 op Facebook laten weten dat hij werkte aan een Castlevania serie:

Breaking News: I’m producing a super violent Castlevania mini-series with my homies Fred Seibert and Kevin Klonde. It’s going to be dark, satirical, and after a decade of propaganda it will flip the vampire sub-genre on its head.

De naam van Fred Seibert is interessant: hij is de oprichter van Frederator Studios en die zijn verantwoordelijk voor Adventure Time en Fairly OddParents en hebben bovendien de rechten van de Castlevania-serie in handen. Seibert heeft ook vorig jaar in een podcast laten weten dat hij bezig was met een project gebaseerd op een game. Het lijkt er dus op dat de Castlevania-serie een cartoon gaat worden.

Gisteren liet Adi Shankar weer van zich horen op zijn Facebook-pagina en gaf een aantal extra details van de Castlevania TV-serie prijs. Hij sprak over 2 seizoenen, het eerste seizoen gaat dit jaar verschijnen en het volgende seizoen zal in 2018 uitkomen, en hij noemde Warren Ellis als schrijver.

Verfilmingen van games hebben een slechte naam, gaat Castlevania de uitzondering zijn denken jullie? Laat het weten in de comments!

Bron: Kotaku & Rockpapershotgun

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch