Menu Premium
Loading...

De spirituele Castlevania-opvolger Bloodstained: Ritual of the Night is uitgesteld tot 2018

Soraya van der Weiden 09/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2015 lanceerde Koji Igarashi, de producer van onder andere Castlevania: Symphony of the Night, wat één van de meest succesvolle Kickstarters aller tijden was. Helaas heeft hij nu een jaar later in een videoboodschap moeten weten dat de game later komt. Bloodstained: Ritual of the Night zal niet in 2017, maar in het eerste halfjaar van 2018.

Koji Igarashi nam een video op waarin hij bekend maakt dat de spirituele Castlevania-opvolger later komt dan gedacht. De reden van deze vertraging is dat Igarashi de kwaliteit niet kon waarborgen als ze op deze voet door zouden gaan. Er zijn nieuwe developers aan het team toegevoegd om ervoor te zorgen dat de game voldoet aan de verwachtingen. Bloodstained: Ritual of the Night heeft maar liefst 64,867 mensen die het project steunen, in totaal zorgden zij voor 5,545,991 Dollar waarmee het project gefinancierd zou moeten worden. Wanneer Bloodstained: Ritual of the Night precies uitkomt is nog niet bekend, maar zoals het er nu naar uitziet zullen we eind 2017 een nieuwe releasedatum krijgen.

Castlevania is één van de langstlopende series tot nu toe. Wil je meer weten over Bloodstained: Ritual of the Night en verschillende Castlevania-games, laat je dan bijpraten voor David, Emiel en Steven in het Premium Item over deze game.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch