Menu Premium

Nieuwe Call of Duty is geen Black Ops reboot volgens de laatste geruchten

Alex 21/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens de laatste geruchten rondom de nieuwe Call of Duty zal de game niet als een “Black Ops reboot” door het spreekwoordelijke leven gaan. ‘Call of Duty 2020’ zal echter wel een onderdeel zijn van het Black Ops-universum. Volgens de laatste geruchten dan.

Een slinger aan de Call of Duty-geruchtenmolen

De geruchtenmolen draait weer overuren sinds er nieuwe informatie op het net is verschenen over de aankomende shooter. De website Charlie Intel wist een video te plaatsen van een YouTuber genaamd TheGamingRevolution, waarin de beste man een aantal geruchten op tafel gooit. Eén van die geruchten is dat de game zich ten tijde van de Vietnamoorlog zal gaan afspelen. Voormalig Kotaku redacteur Jason Schreier ging via Twitter in op deze ‘nieuwe informatie’.

Volgens Schreier maakt de nieuwe COD inderdaad deel uit van het Black Ops-universum met Vietnam als hoofdthema. Ook hij denkt dat het geen Black Ops reboot gaat worden. Schreier wist hier nog aan toe te voegen dat de game nog steeds gepland zou staan voor een release ergens in de herfst van 2020.

Een korrel zout? Of kan het wel eens waarheid zijn?

Uiteraard moeten deze geruchten met een korreltje zout worden genomen. Officiële berichten vanuit de ontwikkelaar zijn namelijk nog niet naar buiten gebracht. Het feit is echter wel dat YouTuber TheGamingRevolution gelijk bleek te hebben bij geruchten van het onlangs verschenen Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered en het immens populaire Warzone. Waar hij bij de laatstgenoemde titel ver voor de release de naam wist te lekken. Mochten deze geruchten waar blijken te zijn; zit jij te wachten op een nieuwe COD met Vietnam als thema? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch