Menu Premium
Loading...

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered Review – Kopen, budgetbak of slopen?

02/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt momenteel wel of we in het ‘Remaster & Remake’ tijdperk leven. In één week tijd hebben we Resident Evil 3 Remake, Persona 5 Royal en de aankondiging van Nintendo dat ze Mario Sunshine gaan oppoetsen voor de Switch, voor de kiezen gekregen. Daar komt nu ook, opeens, de Remaster van de singleplayer campaign van Modern Warfare 2 bij. Deze editie van Call of Duty kwam uit in 2009. We wisten dat deze remaster ‘in the works’ was, maar de releasedatum van 30 maart was toch een vrij plotselinge.

SP van Call of Duty Modern Warfare 2 behoort tot een van de betere uit de beroemde franchise

Echt mopperen doen we niet, want de SP van Call of Duty Modern Warfare 2 behoort tot een van de betere die de beroemde franchise de gamers heeft gebracht. En het bevat misschien wel de meest omstreden scene uit de Call of Duty-geschiedenis: No Russian. Jeweetwel, dat level waarin je een heel vliegveld vol onschuldige burgers moest leeg blasten. De politiek was not amused en ook vandaag de dag ligt de materie nog gevoelig. Getuige het feit dat de remaster van Modern Warfare 2 door Rusland verboden is. De Russen zijn blijkbaar nog steeds op hun teentjes getrapt.

Remaster van Call of Duty: Modern Warfare 2 draait puur om de singleplayer

Anyway, de remaster van Call of Duty: Modern Warfare 2 draait puur om de singleplayer. Er is geen multiplayer. Dit omdat Activision de Modern Warfare 2-fans niet in twee kampen wil splitsen. Iets wat we prima kunnen begrijpen. Veel maps zitten ook opgepoetst en al in de nieuwe Modern Warfare.  Het gaat bij deze Remaster puur om een grafisch opgepoetste versie. Er zijn geen veranderingen aan de gameplay gedaan zoals Capcom wel deed met Resident Evil 3 Remake. Maar goed, dat was dan ook een Remake. Call of Duty-veteraan Skate heeft de SP opnieuw uitgespeeld en vertelt je in deze review of het hem nog steeds net zo veel kan bekoren als in 2009.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch