Menu Premium
Loading...

Call of Duty Warzone Review: “De overtreffende trap in Battle Royale?”

14/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, maar Call of Duty Modern Warefare heeft nu eindelijk zijn Battle-Royale mode gelanceerd. Er gingen al lange tijd geruchten over deze Battle-Royale, maar nooit was daar een echte duidelijke bevestiging vanuit Activision. Maar na 15 GB te hebben gedownload, kunnen we dan eindelijk aan de slag. In deze review van Call of Duty Warzone vertellen we je in geuren en kleuren hoe deze editie van Battle Royale zich verhoudt tot zijn voorganger Black Out.

Gaat Warzone zijn concurrenten verslaan?

Het principe achter Call of Duty Warzone is niet nieuw voor de meeste gamers. Het Battle-Royale genre is sinds 2017 super hard gegaan en blijkbaar nog steeds hip, want Activision brengt ons nu Warzone. De forse map zit boordevol nieuwe locaties om samen met je squad van drie te gaan ontdekken. Elk huisje wat zich op deze map bevindt, is volledig uniek, waardoor elk pandje wat je betreedt leidt tot een nieuwe ontdekkingsreis. Elk potje begint met honderdvijftig mensen die tegelijkertijd met jou voor die winst gaan strijden. Door wapens van de grond te pakken en zo je loot te verzamelen, ben je helemaal klaar om de strijd aan te gaan. Nieuw is dat, als je neergeknald wordt, je niet meteen af bent. Je wordt dan gevangen genomen in de zogenaamde  Gulag. Hier strijd je in een 1v1 tegen een andere speler die ook is dood gegaan. Win jij dit gevecht dan zal je terug keren in de map. Verlies je daarentegen, dan lig je uit het spel. Er is dan nog één andere kans om tot leven te komen. Maar dan heb je de hulp van je teamleden nodig.

Wat is het verschil met de vorige versie?

Call of Duty Warzone is niet de eerste Battle-Royale in de historie van de game. Treyarch kwam met Black ops 4 al eerder met een Battle-Royale genaamd Black Out. Wat zijn de verschillen tussen deze twee. En hoe verhoudt de fun factor zich? Is Warzone even leuk of wie weet uitdagender dan zijn voorganger? En hebben de mannen al een win te pakken? Je hoort en ziet het allemaal in deze review van Call of Duty: Warzone.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch