Menu Premium

Assassin’s Creed Valhalla aangekondigd middels artwork reveal

Dansky 30/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was al aan het broeien in het Assassin’s Creed kamp en dat ontlaadde gisteren in de reveal van de nieuwe game in de Assassin’s Creed reeks: Valhalla!

Geruchtenmolen draaide al eventjes

De geruchten waren er al sinds begin januari voor wat betreft een nieuwe Assassin’s Creed. De nieuwe game zou Ragnarok als subtitel krijgen en de werktitel zou Kingdom zijn. Toen was het een tijdje stil rondom de nieuwe game, tot afgelopen april. Shinibo602, onderdeel van het communicatie team van Wushu Studios, reageerde met “Almost there” op een Tweet met een vraag of er al nieuws was over een nieuwe Assassin’s Creed. En gisteren dropte Bosslogic, een artiest uit Melbourne, uit het niets onderstaande Tweet:

En na een livestream van meer dan acht uur was dan eindelijk te zien dat het om een nieuwe Assassin’s Creed ging. Subtitel: Valhalla. Ragnarok was in de goede hoek. En omdat vet artwork altijd gedeeld moet worden is hieronder ook de timelapse te zien.

Sneaky Viking spelen!

Op het artwork is een hoop te zien wat voor speculatie zorgt. Het logo van de Assassin Order is te zien op de bijl wat een connectie tussen de Vikingen en de Assassins kan voorspellen. Of de Viking heeft dit geroofd, iets waar menig Viking goed in was. Rechts van de Viking is een veldslag gaande. Maar vooral het witte figuur wat daarin te zien is, is interessant. Hij of zij vecht mét een Viking vrouw tegen een groep mannen wat een bondgenootschap erg voor de hand liggend maakt. Aan de linker kant zijn de Viking schepen te zien tezamen met een raaf. Een dikke kans dus dat er weer gevaren kan worden en dat men op de hoogste punten moet komen om de map te ontdekken. Of dit ook een connectie met Odin voorspelt, die had immers twee raven, is niet bekend.

Vandaag nog meer!

En het kon niet op want aan het einde van de livestream werd bekend gemaakt dat vandaag, 30 april, er een World Première cinematic trailer online komt. Dus blijf vandaag vooral doen wat je al deed, thuisblijven, want om 3 uur vanmiddag is deze nieuwe Assassin’s Creed Valhalla te zien!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch