Menu Premium

‘Nieuwste Assassin’s Creed gaat Ragnarok heten en wordt cross-gen’

Hylke Haagsma 11/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is wel een heel erg gedetailleerd lek naar buiten gekomen over de nieuwste Assassin’s Creed game. De game zou Assassin’s Creed Ragnarok gaan heten en zou ons met de vikingen aan de slag laten gaan.

Co-op en cross-gen met Assassin’s Creed Ragnarok

Daarnaast zou je ook weer als een mannetje of vrouwtje kunnen spelen. Je zal hoe dan ook Jora gaan heten, een personage die een kleine bende vikingen leid. Die kleine bende vikingen is gelijk dé mogelijkheid voor co-op waarbij er online tot 3 spelers met je mee zouden kunnen spelen. De map ( zou wederom de grootse open wereld worden) zou geheel Noord Europa bevatten en steden kennen zoals York, Parijs en Londen. De game zou daarnaast uit komen op de PC, Xbox one, Xbox Series X, PS4 en PS5. Cross generatie dus! We moeten het natuurlijk met een flinke lepel zout nemen, aangezien het nog niet bevestigd is door Ubisoft. 

Wat denken jullie ervan? Zin om met de vikingen en je vrienden aan de slag te gaan? Of begin je de oude Assassin’s Creed toch wat te missen? Wij zijn erg benieuwd naar deze nieuwe game en zijn benieuwd hoe lang de Assassin’s het nog in hun nieuwe vorm gaan volhouden.

Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch