Menu Premium

‘Nieuwste Assassin’s Creed gaat op korte termijn worden aangekondigd’

Hylke Haagsma 17/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft heeft de nieuwe Assassin’s Creed bijna af zodat de game tegelijk met de PlayStation 5 en Xbox Series X kan gaan uitkomen als we de laatste geruchten mogen geloven. Het lijkt er op dat de Franse studio in gaat zetten op het thema rondom de vikingen, waar al eerder geruchten over waren. Een te vertrouwen insider heeft getweet dat er snel nieuws over het nieuwste deel in de franchise aan zit te komen.

Vikingen in Assassin’s Creed op de PS5 en Xbox series X

Shinobi602, werkzaam voor de communications van Wushu Studios staat bekend als een betrouwbare bron als het gaat om dit soort geruchten. Je zou hem best in een rijtje met Jason Schreier kunnen plaatsen op dat gebied. Hij antwoordde met ” Almost there.” op een vraag over nieuws omtrent de nieuwste Assassin’s Creed game.

Een kort en krachtig antwoord wat mogelijk wel eens meer kan onthullen dan dat je er in eerste instantie van zou zeggen. De E3 valt natuurlijk weg door de coronacrisis deze zomer, en mogelijk zouden Xbox en PlayStation online evenementen gaan houden om hun hardware en gamesĀ uit de doeken te doen. Een Assassin’s Creed: Ragnarok zou op een van deze online presentaties zeker niet misstaan… To be continued zullen we maar zeggen, en hopelijk echt op korte termijn!

Wat verwachten jullie? Zien jullie jezelf direct op de PS5 of Xbox Series X met de nieuwste game in de franchise van Ubisoft aan de slag gaan? Of ben je bang dat we misschien door de corona crisis onder andere nog even wat langer moeten wachten? Laat het ons weten in de comments! En stel daar ook gelijk al je vragen over deze interessante nieuwe titel. Wij hebben in ieder geval nu al ontzettend veel zin in deze game, al helemaal wanneer we het met een next-gen sausje eroverheen kunnen gaan spelen natuurlijk.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch