Menu Premium

Netflix komt met 40(!!) nieuwe Anime titels

JeffreyHage 29/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook zo genoten van de anime in de afgelopen Nerd Culture? Dan heeft Netflix goed nieuws voor je! De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat bij hen naast Way of the House Husband en Record of Ragnarok er nog 38 andere anime titels binnenkort te zien zijn. Vanaf 8 april gaat het los en kun je de nieuwe titels verwachten. Maar waarom zet Netflix nu juist in op dit genre?

Netflix zet flink in op anime

Met 40 nieuwe titels in 2021 is Netflix nu al twee keer zoveel anime aan het toevoegen t.o.v. vorig jaar. En dat zijn niet alleen series, maar ook films. Op 8 april wordt de eerste titel gelanceerd, dan staat de Way of the House Husband online; een titel die draait om een voormalig Yakuza lid die een familie groot probeert te brengen. In dezelfde maand komt ook MAPPA’s Yasuke uit. Deze anime vertelt het verhaal van een samoerai uit een alternatieve historie. De tijden dat anime alleen nog te downloaden was via Torrent zijn nu eindelijk voorbij.

In de verre toekomst

Op 27 presenteert Netflix de film Eden, een film die gaat over een baby die geboren wordt in de toekomst. Over de toekomst gesproken: ook Resident Evil: Infinite Darkness wordt op de streamingdienst beschikbaar. Anime is de laatste sowieso hot and happening. Zo werd het uiteraard zoals eerder gezegd uitgebreid in de laatste Nerd Culture behandeld, maar ook werd bekend dat een mobile game Geshin Impact in een half jaar tijd een miljard dollar binnen heeft geharkt. Anime wordt steeds populairder bij een grotere groep mensen en Netflix begint dat ook in te zien. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de filmversie die er van DOTA wordt gemaakt. Ben jij benieuwd geworden naar wat er aan anime allemaal te bekijken valt? Of ben je benieuwd waar je met het genre moet beginnen als je dat nog niet weet? Luister of kijk dan naar de laatste Nerd Culture.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch