Menu Premium

Netflix loves gaming en komt met DOTA: Dragons Blood anime

wesselj 17/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je verwacht het niet! Maar de filmindustrie gaat wederom aan de haal met een game. Dit keer betreft het Netflix dat een animeserie released van de razend populaire Valve game DOTA. Netflix heeft dit eerder vandaag geteased met een trailer op Youtube. De serie heet DOTA: Dragons Blood en gaat 25 maart in première en speelt zich volledig af in het DOTA universum. De serie lijkt te draaien om een Dragon Knight die Dragon Knight dingen doet. Dit is wat de trailer en de naam van de serie doen verklappen.

Wordt dit een succes of flop?

DOTA: Dragons Blood wordt gemaakt door studio MIR in samenwerking met Netflix en Valve. Deze Koreaanse studio is onder andere bekend van Avatar: The Legend of Korra, Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge en Batman: Soul of the Dragon. Evenals eerdere Leage of Legends geanimeerde shorts, zijn ze bekend met het tekenen en animeren van characters en gevechten uit games. Voor de DOTA fans onder ons is dat redelijk goed nieuws. De verantwoordelijke studio is een degelijke studio en Valve is direct betrokken bij de productie van de serie. Een goede kans dus om het DOTA universum uit te breiden en tastbaarder te maken.

Het houdt niet op

Het is nu bijna wekelijks dat wij schrijven over een videogameserie die zijn weg vindt naar het spreekwoordelijke witte doek. En bijna elke keer moeten wij de berichtgeving onderdompelen in een glazuurlaag van pessimisme. Dit is niet omdat wij allemaal zure mannen zijn, oké misschien speelt dat ook een rol, maar vooral omdat de geschiedenis ons heeft geleerd dat het verfilmen van games nou eenmaal moeilijk is. DOTA Dragons Blood geeft de DOTA fans echter hoop op een goede uitvoering. Deze hoop komt voort uit het feit dat het gaat om een anime die wordt geproduceerd door een degelijke studio, én Valve heeft een vinger in de pap.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch