Menu Premium

Monster Hunter World krijgt bezoek van Claire en Leon uit Resident Evil 2

Alex 06/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Crossovers komen vaker voor in de wereld van videogames. Twee verschillende franchises die samenkomen in een bepaalde game. Het zijn vaak samenwerkingen die je totaal niet zag aankomen. Denk bijvoorbeeld aan de Terminator-filmreeks in het Gears-universum. Capcom heeft nu ook zo’n crossover in de planning staan. Volgende maand komen Claire Redfield en Leon S. Kennedy – bekend van Resident Evil 2 – naar Monster Hunter World: Iceborne.

Monster Hunter World vol Walkers

Dit nieuws werd naar buiten gebracht via het officiƫle Twitterkanaal van Monster Hunter. Claire en Leon krijgen het character design mee die is gebruikt voor de Resident Evil 2-remake. De Tweet werd vergezeld door een trailer en hierin werden een aantal dingen uit de doeken gedaan. Zodra deze update is binnengehaald kan jij als speler naast de bekende monsters ook op zombies jagen. Deze zombies bestaan uit gevallen mede hunters. Undead monsters en een nieuw gebied wat gebaseerd is op de Resident Evil-franchise worden ook toegevoegd aan de game. Aan het einde van de trailer heeft Capcom nog een kleine verrassing. Claire en Leon zijn namelijk niet alleen. Een exacte releasedatum is echter nog niet bekendgemaakt.

Is het wel leuk?

Monster Hunter World zag het levenslicht in januari 2018. Inmiddels is de grote Iceborne-uitbreiding ook op de markt. Daan en Skate hebben deze koude expansion gespeeld en uiteraard ook besproken. In 1998 verscheen de originele Resident Evil 2 op de PlayStation en begin 2019 kwam de remake van deze klassieker. Uiteraard is deze titel ook uitvoerig besproken. Zijn dit soort crossovers eigenlijk wel leuk? Moeten ontwikkelaars twee totaal verschillende werelden wel samenvoegen? Laat het weten in de comments?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch