Menu Premium

Larian Studios komt in februari met meer informatie over Baldur’s Gate 3

Alex 18/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de afgelopen E3 kwam de Belgische ontwikkelaar Larian Studios met de aankondiging van Baldur’s Gate 3. De opvolger van het in 2000 verschenen Baldur’s Gate 2 werd aan het grote publiek getoond middels een CGI-trailer. Daarna werd het akelig stil rondom deze game. Via Twitter heeft het bedrijf echter weer wat laten horen omtrent dit project.

Volgende maand meer Baldur’s Gate 3

Larian Studios laat via het officiële Twitterkanaal van Baldur’s Gate 3 weten dat wij volgende maand iets kunnen gaan verwachten van de game. In een kleine teaser video waarin voornamelijk behind-the-scenes-beelden getoond worden, komt de datum 27 februari voor de dag. Wat wij kunnen gaan verwachten die dag is nog niet bekendgemaakt. Het bedrijf liet recentelijk nog weten dat zij de ontwikkeling van de tactische-RPG Divinity: Fallen Heroes op pauze hebben gezet. Dit omdat Larian Studios de volledige focus wilt leggen op dit derde deel. De game zal straks speelbaar zijn op de PC en via Google Stadia. Wat denk jij dat ze volgende maand gaan laten zien? Laat het ons weten in de comments.

Geen onbekende

Larian Studios is geen onbekende als het gaat om het maken van Role Playing Games. De studio is namelijk verantwoordelijk voor de Divinity: Original Sin-reeks. Er gingen voorafgaand aan de E3 de nodige geruchten over het wereldwijde web, dat Larian het derde deel van deze franchise zou gaan aankondigen. Het werd echter Baldur’s Gate 3. Een officiële uitspraak over Divinity: Original Sin 3 heeft het bedrijf echter nog niet gegeven. Ben jij siked voor het derde deel van Baldur’s Gate?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch