Menu Premium

Divinity: Original Sin 3 mogelijk geteased door Larian Studios

Dennis 30/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Divinity: Original Sin 2 was een van 2017’s beste games. Nu lijkt ontwikkelaar Larian Studios op hun website naar een vervolg op dit meesterwerk te hinten.

Divinity: Original Sin 3 of iets heel anders?

Wanneer je de site van de Belgische ontwikkelaar Larian Studios bezoekt is het eerste wat je ziet een grote Romeinse drie. Een gouden logo waar de vonken letterlijk vanaf spatten. Dit kan dan ook niets anders dan een Divinity: Original Sin 3 tease zijn. Toch?

Hoewel dat inderdaad het meest voor de hand ligt zijn er ook andere opties mogelijk. Wat te denken van een vervolg op hun wat oudere, niet turn-based, Divinity II: Ego Draconis game bijvoorbeeld? Of zijn de geruchten dat Larian aan Baldur’s Gate 3 zou werken toch niet zo nep als Larian ons wilde laten geloven? Heeft het misschien iets te maken met hun al eerder aangekondigde Divinity: Fallen Heroes game?

Tot we meer weten dan alleen een Romeinse drie is alles mogelijk. Maar wij zouden erg verrast zijn als het niet gewoon een Original Sin 3 tease is.

 

Succesvolle Kickstarter avonturen

De eerste game in de Original Sin franchise kwam in 2013 tot stand met behulp van een zeer succesvolle Kickstarter campagne. Eerdere Divinity games hadden vaak vele problemen tijdens de ontwikkeling, en Larian wilde met hun nieuwe game dan ook meer zelfstandig zijn. Iets wat achteraf een zeer goede keuze bleek.

Ook de sequel, Divinity: Original Sin 2, werd een gigantisch Kickstarter succes. Het is dan ook de vraag of dit eventuele derde deel ook gebruik zal maken van een Kickstarter campagne of dat de ontwikkelaars dit keer zo financiële gezond zijn dat een extra stimulans helemaal niet nodig is.

Wat denk jij? Is dit een tease voor Divinity: Original Sin 3? Voor een nieuwe Kickstarter campagne? Of is het iets heel anders?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch