Menu Premium

Het gevecht tussen Dr. Disrespect en Twitch is voorbij

Dansky 11/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De man Dr. Disrespect is sinds een aantal jaren al een gigantische naam. Vooral werd hij in één adem genoemd met Twitch, zijn platform waar hij jaren streamde. Tot de permaban tijdens een stream die uit de lucht kwam vallen. Niemand wist wat er was gebeurd of waarom Twitch één van hun grootste namen in de ban deed.

2020 – het rampenjaar

Het gebeurde tijdens een stream in 2020. Het rampjaar, mogen we wel stellen. Er is gelukkig nog een video van:

Ineens ging het beeld op spreekwoordelijk zwart. In de !@#$% show gingen JJ en Boris er nog verder op in. Maar wat er nou precies gebeurde bleef een mysterie. Negen maanden later kwam er nog wel een ander bericht naar buiten. Het zou, natuurlijk, om geld gaan. Want waar zou het anders over gaan? Maar op een definitief antwoord is nooit teruggekomen. Dr. Disrespect heeft Twitch later wel aangeklaagd omdat hij zelf zou weten waarover het ging. Maar zowel Twitch als Dr. Disrespect hielden de lippen op elkaar en het verhaal verdween naar de achtergrond. We hadden toentertijd wel grotere dingen aan ons hoofd. Iets met een pandemie.

Dr. Disrespect doorbreekt de stilte

Tot gisteren. Op zijn Twitter verscheen de volgende Tweet:

Geen van de twee partijen zeggen iets verkeerd te hebben gedaan. Dit klinkt als een groot misverstand. Maar wat er nou daadwerkelijk is gebeurd? Daar wordt niet op ingegaan. Twitch kwam met eenzelfde soort bericht naar buiten. Maar ook hier wordt niet verder ingegaan op de details omtrent het mysterie van de ban. Het zal, net als het mysterie van de Bermuda Driehoek, misschien altijd wel een mysterie blijven.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch