Menu Premium
Loading...

!@#$% over permaban Dr Disrespect, ophef The Last of Us 2 en Blizzard

30/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je dacht dat de Peepshow van vorige week een knalharde was, dan moet je deze eens bekijken. De vonken spatten er af bij de discussies die Boris en JJ deze week voerden over heikele onderwerpen als de ban van Dr Disrespect en The Last of Us 2. En het mooie is, zo hoort het ook. Discussie is nodig, dat is de enige manier waarop de wereld er beter kan gaan uitzien. En er is altijd onderling respect. Ieder heeft zijn mening en je gaat elkaar niet dwingen om die mening te herzien. Je wisselt argumenten uit. En uitwisselen doen ze in deze editie van de Peepshow volop.

Wat bedoelde Naughty Dog’s Neil Druckmann met zijn tweets?

De twee beginnen met The Last of Us 2. Het wordt maar niet echt rustig omtrent de game. Neem de Twitter beef die ontstond tussen The Last of Us creator Neil Druckmann en enkele journalisten naar aanleiding van de vergelijking tussen zijn game en Schindler’s List. Hoe verliep die ruzie en hoe moeten we hem interpreteren? Want dat is vaak wat je moet doen met Twitter fitties. Door de weinige woorden in de tweets moet je zelf nagaan wat ze er mee bedoelen. En hoe zit het met verhaal dat Druckmann Amy Hennig weg heeft gewerkt? Was dit oude verhaal waar of is het inderdaad een opzettelijke verdraaiing van het nieuws geweest? Boris en JJ vliegen voor je in de clinch.

Dr Disrespect heeft een permaban aan de broek

Dan Dr Disrespect. Opeens was hij weg, naar verluidt permanent verbannen van Twitch. Niemand weet echter waarom. Twitch houdt zijn waffel en Dr Disrespect, waarschijnlijk voor het eerst in zijn leven, ook. En dan gaan de media en de social media met het verhaal op de loop. Dan zoeken ze zelf de reden er wel bij. Boris en JJ lopen alle theorie├źn na en proberen op basis van hun ervaring en onderbuikgevoel te bepalen wat de meest waarschijnlijke oorzaak voor de ban is. Tot slot spreken ze ook nog over een affaire tussen Blizzard en de vrouw van een Hearthstone pro. Smullen geblazen dus.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch