Menu Premium

Call of Duty Warzone streamers goed de lul vanwege gebruik cheats

JeffreyHage 15/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zeer bekende streamer Alex Zedra (die je kan kennen als het gezicht van een playable karakter in Call of Duty Warzone) is opeens in het nieuws wegens de ban van een aantal andere streamers. Alex hoste namelijk collega streamers Sarah “Icy Vixen” Belles en BeardedBanger, die in hun stream overduidelijk wat opmerkelijke dingen deden…

Live cheaten op Twitch

Alex Zedra had een goed idee: laat ik wat streamers uitnodigen die op mijn kanaal Call of Duty mogen streamen. Briljant toch? Mits er gewoon fatsoenlijk gespeeld wordt. En dat was nu precies wat Sarah “Icy Vixen” Belles en BeardedBanger niet deden. Zo is op het filmpje hieronder te zien dat “Icy Vixen” een kill maakt die dwars door een zand-duin heen gaat. Het nieuws ging aan het rollen nadat Zedra en haar trouwe Twitch volgers deze vreemde zaken op het scherm zagen. De kanalen van Sarah “Icy Vixen” Belles en BeardedBanger zijn inmiddels opgeschort.

Eerst (uiteraard) ontkennen

Sarah “Icy Vixen” Belles en BeardedBanger ontkenden eerst bij hoog en laag dat ze gebruik maakten van cheats. Maar de gevorderde speler hoeft maar één blik te werpen op het filmpje hierboven om te zien dat dat wat er te zien is, niet klopt. Zoals gezegd zijn de Twitch kanalen van de betrokken streamers inmiddels geschorst. Wat er verder met Alex Zedra gaat gebeuren is niet duidelijk, maar aangezien ze zelf niets met het cheaten te maken had geloven wij niet dat zij safe zit. In de tussentijd is er natuurlijk nog altijd veel te doen rondom Warzone. Zo werd vorige week al het ‘Nuke’ event bekend gemaakt. En is er laatst een gast opgepakt nadat hij uit de gevangenis was ontsnapt en Warzone aan wilde schaffen. Gekkenhuis!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch