Menu Premium

Call of Duty Mobile tijdelijk ‘naar de kloten’ dankzij invisible skin bug

JeffreyHage 17/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty mobile heeft last van een kleine, game breaking bug. Sinds 16 maart komen er online berichten voorbij waaruit blijkt dat het in seizoen twee van de game mogelijk is om een skin aan te trekken waarmee je character onzichtbaar wordt! Dat is vrij handig in de game waar je het liefst zo min mogelijk voor je knar geschoten wilt worden. De skin waar het om draait heet The Phantom Skin. Activision gaat aan de slag om de bug te verhelpen.

Call of Duty en cosmetics

Het gebruiken van wrede skins voor je guns of je character model is iets wat hand in hand gaat met Call of Duty. Maar het ontwikkelen van dit soort cosmetische zaken gaat blijkbaar ook wel eens mis. En je raadt het al: dit is ook het geval met een nieuwe skin in CoD mobile. De skin in kwestie betreft The Phanton Skin en er zijn al mobiele spelers gespot die de bug misbruiken, zoals je ook in de video hieronder kan zien. Activision heeft al gereageerd op de video met het volgende comment: “Heya! Sent this on over to the team who are now actively investigating this one. Thank you for the video and information all!”

This needs to be fixed ASAP!!, He said he was using the Phantom skin, also thanks to him for letting me record him to report this. This was in ranked btw and not the first time I’ve saw this. Apparently he was also invisible to my team but we could still see him because of the lights on his body. from r/CallOfDutyMobile

Niet alleen van kracht in onofficiële games

De skin is niet alleen te misbruiken in unranked games van CoD mobile. Er zijn ook al verhalen bekend van mensen die de skin tegen zijn gekomen in ranked games. Zo is te lezen op Reddit: “That has happened to me in several ranked battles too!” Voor de patch moeten we nog even wachten, maar hij komt er in ieder geval aan! Tot die tijd, je kunt dus nog even de sukkel in CoD Mobile uithangen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch