Menu Premium

Ghost of Tsushima mogelijk ook uitgesteld; met dank aan The Last of Us 2

Alex 26/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er was nog geen concrete datum voor de nieuwe aankomende game van Sony en Sucker Punch, maar volgens de laatste geruchten wordt Ghost of Tsushima toch uitgesteld. Dit werd naar buiten gebracht door de man die deze week ook wist te melden dat The Last of Us 2 een andere datum krijgt; Kotaku’s Jason Schreier.

Is Ghost of Tsushima echt het volgende slachtoffer?

In een Tweet die Jason Schreier het wereldwijde web opslingerde, vertelde de beste man dat Ghost of Tsushima ook verschoven gaat worden. Dit was als antwoord op zijn eerdere The Last of Us 2-Tweet. Oorspronkelijk zou de game in de eerste helft van 2020 in de winkelrekken moeten liggen. Na het uitstellen van The Last of Us 2, gaat de Samurai-game deze periode dus niet verschijnen. Sony en ontwikkelaar Sucker Punch hebben hier verder nog geen uitspraak over gedaan. In EvdWL hebben JJ, Jelle en Skate dit gerucht wel besproken en hier uiteraard hun menig over gegeven. Het mogelijke uitstel van Ghost of Tsushima moet dus nog even met een korreltje zout worden genomen. Jason Schreier bleek het achteraf bij het juiste eind te hebben, de kans is daar dat hij ook nu weer goed zit. Wat denk jij? Doet Sony er goed aan om de game uit te stellen? Of zal hij gewoon uitkomen in de eerste helft van 2020? Laat het ons vooral weten in de comments.

Jij bent de laatste Samurai

De game speelt zich af in het jaar 1274 tijdens de eerste Mongoolse invasie van Japan. Jij als speler kruipt in de huid van de laats overgebleven Samurai, die door het leven gaat als Jin Sakai. Samen met Jin zal jij ten strijden trekken om de Mongolen tegen te gaan, om zo Japan haar vrijheid weer terug te geven. De game zal straks speelbaar zijn exclusief op Sony’s PlayStation 4. Er gaan verhalen over het internet dat de game ook mogelijk een PlayStation 5-titel zal gaan worden. Hier is echter nog niets over bekendgemaakt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch