Menu Premium
Loading...

EvdWL over Fallout First, The Last of Us 2 en Watch Dogs Legion

25/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je naar dit item kijkt, dan weet je dat je de week weer hebt overleeft en dat het weekend voor de deur staat. JJ, Skate en Jelle gaan het weekend inluiden door anderhalf uur te praten over het nieuws van de afgelopen week. Ze zijn de afgelopen week voornamelijk bezig geweest met The Outer Worlds en Call of Duty: Modern Warfare, maar nu is het tijd om de week af te ronden. Want er is nogal wat nieuws te bespreken. Uitgestelde games (The Last of Us 2, Watch Dogs Legion enz) en is er veel om over te praten omtrent Fallout 76 en zijn nieuwe abonnement. Kijken dus!

The Last of Us en Ubisoft games uitgesteld, Ghost of Tushima next?

Het zou zo maar kunnen. The Last of Us 2 werd donderdagavond uitgesteld van 21 februari 2020 naar mei 2020. Even later volgde Ubisoft met het uitstellen van Watch Dogs: Legion, Ghost & Monsters en Rainbox Six: Quarantine. Alle games worden uitgesteld tot het tweede kwartaal van 2020. Of dit door Cyberpunk 2077 komt is alleen maar speculeren, maar zo gek zou het niet zijn. Die game trekt ten slotte alle aandacht naar zich toe. Laten we voor PlayStation hopen dat Ghost of Tushima niet het volgende slachtoffer gaat zijn. Want dan moet er misschien wel gevreesd worden voor de PlayStation 5…

Fallout 76 is het lachertje

In principe is dat niet iets nieuws. Wat wel nieuw is, is de website FalloutFirst.com, die geclaimd is door een paar mensen voordat Bethesda dit kon doen. En het resultaat is voor Bethesda niet bepaald rooskleurig te noemen. Fallout 76 en hun nieuwe abonnement worden op deze website compleet belachelijk gemaakt. Alsof dit nog nodig was gezien het al aanwezig commentaar op de game. Wij raden je echter wel aan om de site eens te bezoeken. Je gaat gegarandeerd lachen. En wellicht ook wel een klein beetje huilen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch