Menu Premium

Geen gameplay demo voor Assassin’s Creed Valhalla vandaag

Dansky 07/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de dikke cinematic trailer van de nieuwe Assassin’s Creed Valhalla snakt iedereen natuurlijk naar meer over deze titel. Het liefste natuurlijk pure gameplay. Helaas krijgen we dat vandaag niet te zien.

Assassin’s Creed Valhalla wel aanwezig bij Inside Xbox

De vette cinematic trailer van vorige week heeft veel stof doen opwaaien bij de fans van de serie en fans van Vikingen. De hoop was er dan ook dat vandaag, tijdens Inside Xbox, er nóg zo’n vette trailer getoond zou worden. Vanmiddag om vijf uur laat Xbox immers hun third party games zien voor de nieuwe Xbox Series X. En als je een beetje hebt zitten opletten bij die laatste trailer dan weet je dat de liefde voor Xbox erg groot is bij de nieuwe Assassin’s Creed Valhalla. Het was dan ook te verwachten dat de titel onderdeel zou uitmaken van de line-up van vanmiddag.

In-game footage maar geen gameplay

Helaas blijft het vandaag wel bij een kleine teaser volgens Ashraf Ismail. Ashraf Ismail is de Creative Director van Valhalla. Hij postte gisteravond een Tweet om de verwachtingen alvast een beetje te sturen voor wat wij mogen verwachten vanmiddag.

Onder deze post reageerde hij op de vele vragen omtrent wat er te zien zal zijn met:

To be clear, this is an in-game first look teaser.

Luid en duidelijk dus: dit wordt alleen een teaser. We krijgen dus wel in-game beelden te zien maar waarschijnlijk weinig gameplay. Het zou zomaar zo kunnen zijn dat het een soortgelijke teaser wordt zoals bij Origins. Wel beelden en verhaal, maar weinig gameplay. Misschien een sick wapen zoals de Warrior bow van Origins. Of misschien een stukje base-building of de antagonist van het verhaal. Misschien de vrouwelijke versie van Eivor. In any case is het vanmiddag om vijf uur zover en wij zitten te popelen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch